Du skal huske, at ønsker du at adoptere via DDVG, så adopterer du også det koncept DDVG står for. Konceptet er beskrevet på disse sider og i adoptionskontrakten som du skriver under på, ved adoption via DDVG.

Marianne Jensen (kasserer)

Kontakt muligheder:

Gennem Facebooks Messenger:

https://www.facebook.com/marianne.jensen.54772?comment_id=Y29tbWVudDoxMTY3OTExODg2ODgyMzYwXzExNjgzODI4MTAxNjg2MDE%3D

DDVG’s reg. og kontonr.:
5341 0249765

Pia Olufsen

Kontakt muligheder:

Gennem Facebooks Messenger.

https://www.facebook.com/pia.olufsen?comment_id=Y29tbWVudDoxMTY3OTExODg2ODgyMzYwXzExNjgzNTQ1NDY4MzgwOTQ%3D

Drude-Katrine Plannthin (web ansvarlig)

Kontakt muligheder:

Mail: drude.katrine@live.dk

Gennem Facebooks Messenger:

https://www.facebook.com/adrude.dk

.

.

Joy Thomsen (Hjælp og vejledning)

Hvis du/I har brug for hjælp og vejledning, i forhold til en hund du/I er interesseret i at få hjem eller allerede har fået hjem, som kæmper med angst, aggression, depression eller almindelige adfærdsvanskeligheder, så har du/I muligheden for at kontakte Joy.

Vær selvfølgelig opmærksom på, at hjælp og vejledning gives ud fra egne erfaringer med egne Valcea-hunde. Joy har nemlig selv kæmpet med gadehunde med bl.a. dyb traumatisering, depression og aggression (som følge af angst), såvel som almindelige adfærds vanskeligheder, såsom alene-hjemme-problemer, renlighed og meget mere, både i hvalpestadiet og voksne hunde.

Vær opmærksom på, at Joy tilbyder dette som frivillig (i sin fritid) og på baggrund af egne erfaringer. Der tages derfor også forbehold for, at jeres problem(er) er udover Joys viden/evner eller at tidsbehovet er for stort til at håndtere som frivillig. I sådanne situationer vil du/I sendes videre til dertil kvalificerede eller specialiserede trænere. Der vil stadig være mulighed for, at Joy kan være med på sidelinjen eller om sparringspartner, hvis du/I ønsker det.

Joys hjælp og vejledning kan være en starthjælp, løbende hjælp, forebyggende, sparring eller måske forberedelse inden familien siger “Ja” til at hjælpe en af Marias hunde.

Skriv eller ring til Joy og forklar, hvad jeres situation og behov er – så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt muligheder:

Gennem Facebooks Messenger:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1040232743

Mail: Joy.thomsen1987@gmail.com