Vi vægter et godt samarbejde med andre foreninger både i Danmark og i udlandet.

Vi har derfor ikke problem med at med at henvise til andre som vi kender til og har et samarbejde med, så har du mulighed for at finde din hund via andre, hvis du af den ene eller anden grund ikke ønsker at få en hund via DDVG. Vi er stolte af vores frivillige arbejde i DDVG og derfor kan vi også uden at blinke henvise til andre.

En hund der skal reddes, er en hund der skal reddes.

Der findes naturligvis rigtig mange andre foreninger og private personer, der hjælper end dem vi nævner her. Men vi fremhæver dem som vi stoler på og har et godt kendskab til gennem mange år.

Vi vil dog starte her med at oplyse om vores egen afdeling i Tyskland, som vi samarbejder tæt med. Vi hjælper hinanden med at videre formidle hunde til mange lande fra Marias shelter.

Det er nemmere for tyskerne at besøge Maria og hjælpe til som frivillige og derfor har de også mulighed for ofte at opdatere på de hunde, der sidder på shelteret og tage deres egne billeder til deres hjemmeside. Du kan derfor se flere hunde på disse hjemmesider end vi får præsenteret via Marias daglige opslag.

Hovedsiden er Hope for the Future.

https://www.hope-for-future.com/reisebericht-marion-und-ralf/?fbclid=IwAR2pwuHZ29SgTJk4WjBoXyZ2qcsGBX4fKgxKYMz5VTzE5-BBFWqFXuoNWAc

Under link.

https://hilfestatttrost.wordpress.com/

https://www.facebook.com/groups/niemandshunde

Danish Friends of Animals

https://www.dfas.dk/

Der ud over samarbejder vi med

https://www.graeskehunde.dk/

som styres af https://www.facebook.com/benedikte.bjerre

og Egyptiske hunde

https://www.facebook.com/groups/1516623328373196/

som styres af Charlotte Bruun

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004121206699